dinsdag 27 november 2012

Automatiseringssysteem PSS 4000

Als open systeem garandeert PSS 4000 flexibiliteit. Het kan probleemloos in automatiseringsarchitecturen worden geïntegreerd.
 
Het automatiseringssysteem PSS 4000 is een open systeem; dit betekent dat het probleemloos in bestaande automatiseringsarchitecturen en dus in verscheidene externe besturingen geïntegreerd kan worden. Er zijn al talloze toepassingen gerealiseerd waarbij de besturing PSSuniversal PLC aan een hogere externe besturing werd gekoppeld. Ondanks deze combinatie neemt PSSuniversal PLC een groot gedeelte aan standaardtaken over.

PSS 4000 neemt als veiligheidsbesturing standaardtaken over
De modulaire opbouw en de samensmelting van veiligheids- en standaardfuncties in hard- en software zorgen ervoor dat PSS 4000 als veiligheidsbesturing standaardtaken kan overnemen.

Zo bewerkt de hogere standaard-PLC weliswaar het standaardprogramma, maar standaard-I/O-gegevens "zitten" op de Pilz-besturing PSSuniversal PLC. Dat wil zeggen dat de ingangsgegevens direct hier worden verzameld en naar de externe besturing worden verzonden. Na de afwerking in het gebruikersprogramma worden de gegevens teruggezonden en vindt het in- en uitschakelen plaats. Desgewenst is ook een voorverwerking van I/O-gegevens in het standaardgedeelte van de besturing mogelijk. De overdracht van gegevens aan de hogere besturing kan dan worden beperkt tot tussenresultaten, zodat de hoeveelheid gegevens kan worden gereduceerd en reactietijden kunnen worden verkort.

Meer informatie:

automatiseringssysteem PSS 4000

Geen opmerkingen:

Een reactie posten